2011.07.22.
09:05

Írta: pestro

Narancsbőr elleni koktél

A narancsbőr nagyon sok nő rémálma, hiszen ez a probléma nem csak azokat érinti, akik némi felesleggel rendelkeznek, hanem bizony a vékony nőket is érinti. Köszönhető a mozgásszegény életmódnak és a helytelen táplálkozásnak. A narancsbőrt eltüntetni nagyon nehéz, kitartó munka szükséges hozzá. Nem elég csodakrémekkel kenni magunkat, bár ártani nem árt, hiszen gyorsíthatja a folyamatot, de önmagában ne várjunk egyetlen kencétől sem megoldást.
Persze ehhez fontos tudni, hogy mi is a narancsbőr, és miért alakul ki, hogy tüntethető el. Erről lesz szó legközelebb.



Előtte azonban egy kis kiegészítő megoldás, ha már felvetted a harcot a narancsbőr elleni küzdelemben, mindenképpen iktasd ezt a zöldség- és gyümölcslevet is a programba.

Egy kis cellulitis elleni koktél.

Hozzávalók

1 alma
1 körte
½ grapefruit
1 pici darab zeller
pici mentalevél
jég (elhagyható)


A gyümölcsöket mossuk meg, de semmiképpen se távolítsuk el a héját. Préseljünk le mindent, a menta kivételével, majd töltsük a jeget tartalmazó pohárba. A tetejét szórjuk meg aprított mentalevéllel és fogyaszthatjuk is.

Mi minden található ebben a koktélban? A-, B-, C-vitamin, kalcium, vas, pectin, bór, magnézium, antioxidáns, karotin.

Az alma és a menta segíti a méreganyagok távozását a zsírszövetből. A grapefruit magas C-vitamin tartalmának köszönhetően nagyszerűen tisztítja az eltömődött nyirokrendszert.
Az alma, körte, zeller juice tisztítja a bőr alatti szöveteket és növeli a vese funkciókat.

Ez a juice belülről segíti a tisztító folyamatokat, ezzel kiegészítve a tornát és a helyes táplálkozást, nagyobb sikereket érhetünk el mint a külső krémekkel.



Aktuális szépségápolási ajánlataink

Szólj hozzá!

Címkék: Életmód

A bejegyzés trackback címe:

https://erezdmagad.blog.hu/api/trackback/id/tr346308739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása