2011.09.12.
12:14

Írta: pestro

Indul a nagy diéta körkép



7 nap, 7 diéta.

A lakosság nagy része küszködik súlyfelesleggel, legyen szó 4-5 kilóról vagy több 10-ről, minden esetben szabadulni szeretnénk a feleslegtől. Bár az egészséges életmód a nyerő megoldás, az ember nem mindig tud megálljt parancsolni, és a kilók szépen felkúsznak. Ilyenkor általában gyorsan szeretnénk megszabadulni tőle és neki látunk koplalni, vagy választunk valami divatos diétát. Mielőtt azonban a diéta mellett döntenél, nézd meg, melyik a legjobb és melyiknek mik a hátulütői. 

A választott diéta mellé iktasd be a mozgást is az életedbe, kezdj hozzá még ma, napi 30 perc-1 óra és az eredmény nem marad el. 

A mozgás és a diéta mellett ne feledkezz meg arról, hogy az eredmény fejben dől el. Először is dőlj hátra, tervezd meg előre, hogy mit szeretnél elérni, hogyan szeretnéd megvalósítani és a legfontosabb, hogy miért.

Mindenképpen olyan célt tűzz ki magad elé, amit valóban el tudsz érni, ne akarj 1 hét alatt megszabadulni a teljes feleslegtől, és gondold végig jól, hogy miért akarod. Ha csak egy légből kapott ötletet kergetsz, mert, hogy a szomszéd is lefogyott, akkor a diétád az első körben el fog bukni, hiszen nincs meg a kellő motiváció.
De ha azért szeretnél formába lendülni újra, hogy felvehesd a régi farmered, vagy talán életedben először vehess fel rövidnadrágot, mini szoknyát úgy hogy ne a vastag, narancsbőrös lábakat mutogasd, akkor meg lesz a kellő motiváció. Akaszd ki jól látható helyre a kiszemelt ruhát, vagy tegyél ki képet a régi alakodról és ebből meríts erőt a nehéz pillanatokban.

Indulhat a fogyás?

Kezdd el most. Első körben állj a mérlegre, jegyezd fel a súlyod, majd kapd elő a mérőszalagot és mérd le a derekad, a csípőd, combod. Ez után ne állj mindennap a mérlegre, és ne méregesd magad minden reggel. Maximum hetente állj a mérlegre. Az ideális fogyás hetente 1-15,5 kiló.





Szólj hozzá!

Címkék: Diéta

A bejegyzés trackback címe:

https://erezdmagad.blog.hu/api/trackback/id/tr66308702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása