2011.08.25.
10:00

Írta: pestro

Savasító ételek




Táplálék
kategóriák
Kevésbé
savasít
Savasít Erõsen
savasít
ÉDESÍTÕK kezelt
méz, melasz
(fehér)
cukor, barna cukor
NutraSweet,
Equal, aszaprtám, Sweet 'N Low
GYÜMÕLCSÖK szilva,
kezelt gyümölcslevek
meggy,
rebarbara
szeder,
áfonya, aszalt szilva
HÜVELYESEK,
ZÖLDSÉGEK
fõtt
spenót, (vörös) Kidney bab,
zöldbab
burgonya
(héj nélkül), pinto bab,
száraz fehér bab, limabab
csokoládé

(kakaóbab)
MAGVAK tökmag,
napraforgó mag
hikori
dió,
kesudió
mogyoró,
dió
OLAJOK kukoricaolaj


GABONAFÉLÉK búzacsíra,
tönköly, barnarizs
fehér
rizs, kukorica, hajdina, zab, rozs
búza,
fehér liszt, sütemények,
tészták
HÚSOK szarvas,
hidegvizi halak
pulyka,
csirke, bárány
marha,
sertés, rákfélék
TOJÁS,
TEJTERMÉKEK
tojás,
vaj, joghurt, vajkrém, túró
kezeletlen
tej
sajt,
homogénezett tej, jégkrém
ITALOK tea kávé sör,
röviditalok






Szólj hozzá!

Címkék: Diéta Életmód Táplálkozás

A bejegyzés trackback címe:

https://erezdmagad.blog.hu/api/trackback/id/tr446308712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása