Táplálék kategóriák | Kevésbé savasít | Savasít | Erõsen savasít |
ÉDESÍTÕK | kezelt méz, melasz | (fehér) cukor, barna cukor | NutraSweet, Equal, aszaprtám, Sweet 'N Low |
GYÜMÕLCSÖK | szilva, kezelt gyümölcslevek | meggy, rebarbara | szeder, áfonya, aszalt szilva |
HÜVELYESEK, ZÖLDSÉGEK | fõtt spenót, (vörös) Kidney bab, zöldbab | burgonya (héj nélkül), pinto bab, száraz fehér bab, limabab | csokoládé (kakaóbab) |
MAGVAK | tökmag, napraforgó mag | hikori dió, kesudió | mogyoró, dió |
OLAJOK | kukoricaolaj | ||
GABONAFÉLÉK | búzacsíra, tönköly, barnarizs | fehér rizs, kukorica, hajdina, zab, rozs | búza, fehér liszt, sütemények, tészták |
HÚSOK | szarvas, hidegvizi halak | pulyka, csirke, bárány | marha, sertés, rákfélék |
TOJÁS, TEJTERMÉKEK | tojás, vaj, joghurt, vajkrém, túró | kezeletlen tej | sajt, homogénezett tej, jégkrém |
ITALOK | tea | kávé | sör, röviditalok |
2011.08.25.
10:00
Írta: pestro
Savasító ételek
Szólj hozzá!
Címkék: Diéta Életmód Táplálkozás
A bejegyzés trackback címe:
https://erezdmagad.blog.hu/api/trackback/id/tr446308712
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.